На Трускавецькій у Львові збудують офісний центр із парковкою на 300 місць. Візуалізація

6115 0
Висота споруди не має перевищувати 35 м.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

На вулиці Трускавецькій, 48 збудують скляний офісний центр. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили на засіданні виконкому сьогодні, 6 березня.

Земельна ділянка площею 0,33 га призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Висота споруди не має перевищувати 35 м, а площа забудови – 34%.

Будівництво вестиме ПП «ІД Інвест Груп». Як пояснив під час виконкому представник компанії, загалом тут облаштують 300 паркомісць, де зможуть залишати свої авто мешканці сусідніх будинків.

Згідно з даними системи Youcontrol, ПП «ІД Інвест Груп» зареєстроване у Львові 5 років тому. Засновником фірми є мешканець Івано-Франківщини Ігор Дропа, а керує компанією Зоряна Ковальчук.

У січні депутати ЛМР затвердили ПП «ІД Інвест Груп» проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки на Трускавецькій, 48, змінивши при цьому цільове призначення з будівництва багаторівневого паркінгу на адмінбудівлі.

Візуалізація забудовника


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!