Щодо дій вчительки, яка цитувала Гітлера, розпочали службове розслідування

6364 1
Вчителька історії та депутатка Львівської міської ради спочатку пошкодувала про свій допис у соцмережі, а згодом повідомила, що не робила його.
Фото: сайт ВО "Свобода"

Фото: сайт ВО "Свобода"

В управлінні освіти ЛМР розпочали службове розслідування у львівській школі №100, де сьогодні стався інцидент із заступницею директора з виховної роботи, вчителькою історії та депутаткою ЛМР Мар'яною Батюк, яка назвала Гітлера «великим чоловіком». 

«Насправді дуже прикро, що таке відбувається в освітянському середовищі. Звичайно це обурило мене як очільницю управління освіти. Я зателефонувала керівника навчального закладу, запитала, чи він розмовляв із вчителем. Він сказав, що вчителька шкодує, що вона таке зробила. Однак коли ми отримали її пояснення у письмовій формі, то пані Батюк все заперечила і сказала, що така інформація є недостовірною», — розповіла в коментарі Tvoemisto.tv керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Фото прес-служби ЛМР

За її словами, після інциденту видали наказ про перевірку фактів, про які повідомляли у ЗМІ. Крім цього, до школи, щоб особисто поговорити з Мар’яною Батюк, виїхали представники управління та департаменту.

«Ми приїхали до школи, але на той час пані Батюк у школі не було, хоча вона займає адміністративну посаду, працює заступником директора і має бути у школі до 17:30, отже вона самовільно залишила робоче місце», — додала Зоряна Довганик.

Службове розслідування триватиме до понеділка, після чого протягом наступного тижня прийматимуть рішення щодо правомірності дій у мережі заступниці директора з виховної роботи.

Наразі Tvoemisto.tv намагається сконтактувати з директором навчального закладу Василем Титарем, оскільки рішення про усунення від роботи або звільнення підлеглих у школі приймає безпосередньо керівник закладу, а управління може лише рекомендувати таке рішення.

Нагадаємо, вранці на сторінці Мар’яни Батюк у Facebook, котра працює заступницею директора з виховної роботи у львівській школі №100 та водночас є депутаткою ЛМР від ВО «Свобода» з’явився допис, в якому вона називає Гітлера «великим чоловіком» та цитує його книгу.



Читайте також:
20 Квітня, 2018 19:32
Маруся Вот тварь!!!!! Мерзота фашистская!!! Таких рас—ть нужно!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!