На вулиці Черемшини змінять організацію руху. Оновлено

2827 1
Вулиця стане двосторонньою на два місяці.

З 30 листопада на вулиці Черемшини у Львові запровадять двосторонній рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Березу.

За його словами, вже є відповідний дозвіл від поліції. У перший день відкриття планують залучити поліцію і «Муніципальну варту» для допомоги в організації руху, зокрема недопущення паркування машин на вул. Черемшини.

Як говорить в.о. директора управління транспорту Олег Партика при відкритті вул. Черемшини для двостороннього руху транспорту будуть внесенні корективи в схему руху громадського транспорту, який курсує вул. Личаківською.

Раніше в в коментарі Tvoemisto.tv Олег Береза сказав, що вулицю для двостороннього руху відкриють 1 грудня.

«Зараз встановлюємо відповідні дорожні знаки, а потім відкриємо вулицю для руху громадського та приватного транспорту. Подивимося, чи будуть вільно проходити автобуси. Організацію руху буде змінено на два місяці, поки ми не дійдемо будівельними роботами по колектору до вулиці Черемшини», – говорить він.

За його словами, пізніше об’їзд можна буде здійснювати вулицею Долішньою, якщо там будуть завершені ремонтні роботи.

Нагадаємо, з 15-го листопада до 21-го січня 2018-го року закрито для руху громадського і приватного транспорту відтинок вулиці Личаківської між Круп’ярською та Черемшини у зв’язку із ремонтом. Через перекриття 9 автобусних маршрутів курсують зі змінами. Ремонт та перекриття частини вулиці Личаківської спричинив колапс у Винниках. Влада міста провела нараду з керівництвом комунального АТП-1 у п’ятницю, 24-го листопада, на якій було домовлено збільшення кількості транспорту на маршруті №29 та заміну автобусів на маршруті №5а.


Читайте також:
29 Листопада, 2017 16:55
Марта Ура! Сподіваюсь, поїздки Винники-Львів-Винники стануть легшими)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!