На вулиці Хімічній у Львові збудують офісний центр. Візуалізація

6059 0
Паркінг на 60 паркомісць облаштують по периметру території забудови.
Візуалізації забудовника

Візуалізації забудовника

На вулиці Хімічній, 4 у Львові збудують офісний центр із наземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили під час засідання виконкому 20 грудня.

Висота будівель не має перевищувати 26 м, а відсоток забудови – 53%. Паркінг на 60 паркомісць облаштують по периметру території забудови.

Будівництво вестиме ТзОВ «Пента Л». Згідно з даними системи Youcontrol, ця компанія зареєстрована за адресою будівництва. Серед її засновників ТзОВ «Авалон Інкомпані» та АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Адамант"». Засновником «Авалон Інкомпані» є мешканець Дніпра Дмитро Палієнко, який водночас є кінцевим бенеіціарним власникм «Адаманту», разом із Наталією Оношко. Додамо, що поруч із Хімічною, 4 будівельна компанія «Авалон» будує великий житловий квартал між проспектом Чорновола та Замарстинівською.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!