Політична реклама

На вулиці Ляйнберга асфальт замінили бруківкою. Рух транспорту вже відновлено

1489 0
На вул Ляйнберга закінчили роботи щодо заміни дорожнього покриття. Асфальт замінено на бруківку. Рух транспорту на цій вулиці вже відновлено. Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На вул. Ляйнберга виконано заміну асфальтного покриття проїзної частини на бруківку площею 670 м кв., замінено асфальтні тротуари на бетонні плити площею 390 м кв.

"Ми продовжуємо роботи з переводу в центральній частині міста асфальтобетонного покриття в бруковане. Нещодавно зробили вул. Ляйнберга. Тут замінено асфальтобетонне покриття на бруковане, поміняно будинкові вводи – газ, вода", - повідомив начальник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Львова Роман Белень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!