На вулиці Пекарській з’явився новий мурал. Фото

1473 0
Орієнтовна вартість одного малюнка – 6 тисяч гривень.
Фото: Андрій Буняк

Фото: Андрій Буняк

На трансформаторній підстанції на вул. Пекарській, 50 з’явився новий мурал. Його намалював вуличний художник Андрій Буняк, який створює мурали на об'єктах «Львівобленерго».

Читайте також: На вулиці Нижанківського у Львові з'явився оригінальний мурал. Фото

Мурал поблизу ветеринарного університету став продовженням минулорічного стінопису на тему збереження нашої планети.

«Новий мурал несе ще більш важливий сенс, який підсилює попередні - люди схильні перекидати відповідальність на вигаданих персонажів і знецінювати свій внесок, вважають, що невідворотні зміни починаються самі собою десь далеко в космосі, а ми лише «крапля в морі» у цій ситуації», – кажуть у Львівобленерго.

Зазначимо, що у Львові на кількох енергооб’єктах, що на вулицях Стуса, Медовій, Жовківській, Караджича, Пекарській, Володимира Великого та Нижанківського з’являться нові мурали. Їх створює вуличний художник Андрій Буняк у межах спільного проєкту з ЛКП «Львівобленерго». Загалом має бути 7 муралів, які нестимуть певну соціальну ідею.

Читайте також: Часоплинність та Дракон з принцесою. Які мурали цього року з'являться у Львові

Як уточнили Тvoemisto.tv у «Львівобленерго», витрати на нанесення одного малюнка становлять 6 тисяч гривень і це кошти не з тарифу на електроенергію, а зароблені із додаткових послуг підприємства.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Василя Стуса з'явився мурал. Цей малюнок закликає дівчат та жінок не піддаватись стереотипам, які їм нав'язують: жінка – домогосподарка, лялька, ідеальна у всьому, натомість закликає відкинути упередження і просто бути собою. Також мурал зобразили на вулиці Нижанківського.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!