На вулиці Мечникова у Львові реорганізують рух. Схема

5822 0
На Мечникова у напрямку Некрасова звільнять від паркування середню смугу руху.
Фото: wikimapia.org

Фото: wikimapia.org

У Львові на вул. Мечникова планують заборонити паркування по центру вулиці, натомість додавши лівоповоротну смугу руху у напрямку вул. Некрасова. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху вчора, 27 червня.

Схема надана комісією з безпеки дорожнього руху

Середню смугу руху пропонують використовувати для руху транспорту. Зокрема, від вул. Пекарської автомобілі рухатимуться у напрямку вул. Некрасова із можливістю лівого повороту на вулицю.

Від вул. Некрасова до вул. Личаківської ділянку, ближчу до вул. Некрасова, будуть використовувати для руху і лівого повороту на Некрасова, а ближче до Личаківської — транспорт рухатиметься у напрямку вул. Личаківської. 

Читайте також: Коли реорганізують рух на Дорошенка. Схема

Крім цього, на вул. Мечникова, у кишені, неподалік пологового будинку, вирішили заборонити паркування, натомість дозволили короткотривалу зупинку для авто.

ЛКП «Львівавтодор» пропонував також облаштувати острівець безпеки на перехресті Личаківська-Пекарська, втім комісія не підтримала цієї пропозиції.

Читайте також: Що не так із ремонтом на Личаківській

Нагадаємо, на Личаківській демонтують острівець безпеки, на який нарікали мешканці, та перероблять багаторівневу зупинку громадського транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!