У будинку на вулиці Виговського після масштабної пожежі проведуть ремонт

1343 0
Зараз триває підготовка до ремонту сходового майданчика та відновлення ліфта.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

Комунальні служби Львова працюють над відновленням під’їзду на вулиці Виговського, 1, де сталася масштабна пожежа 10 травня. Станом на сьогодні вже вдалося відновити подачу електрики й газу, також зроблено порядок на сходовому майданчику і відремонтовано дах на горищі під’їзду. 

Читайте також: Чим небезпечні електровелосипеди. Підсумки пожежі на Виговського у Львові

Заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк повідомляє, що зараз вирішують, що будуть робити з ліфтом. Йдеться про те, щоб відремонтувати його, на що необхідно 500 тис. грн, або замінити на новий, на що потрібна сума у розмірі 1 млн 300 тис. грн. 

Читайте також: Масштабна пожежа у Львові сталася, ймовірно, через зарядку електровелосипеда

В під’їзді також потрібен ремонт евакуаційного та звичайного сходового майданчиків. ЛКП «Левандівка» зараз готується до ремонту і закуповує необхідні матеріали. У міській раді кажуть, що планують закінчити ремонтні роботи близько за місяць. 

Читайте також: Електросамокати не мають їздити тротуарами. У Львові розроблять рекомендації

Нагадаємо, що масштабна пожежа у квартирі на вул. Виговського, 1 сталася через зарядку електровелосипеда. Вогонь поширився сходовим майданчиком з 2-го по 10-й поверхи і на дах будинку. Під час пожежі евакуювали близько 100 осіб, і двоє літніх людей отруїлися продуктами горіння. 

Сходовий майданчик теж став причиною поширення вогню, адже на ньому було багато речей мешканців квартир будинку. 

Фото Львівської міської ради

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!