На вихідних у Львові діятиме п’ять центрів вакцинації

2101 0
Упродовж двох днів центри вакцинації працюватимуть з 10.00 до 15.00 год.
Фото: Hakan Nural on Unsplash

Фото: Hakan Nural on Unsplash

Упродовж вихідних, 3 та 4 липня, у Львові діятимуть п’ять центрів вакцинації. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, центри вакцинації діятимуть у «Форумі Львів», «Вікторії Гарденс», Центрі Довженка та IQMED Clinic (на вул. Липова Алея, 15) з 10.00 до 15.00 год. 

Центр вакцинації також діятиме на стадіоні «Арена Львів» з 10.00 до 19.00 год. 

Щеплення робитимуть усім, хто зареєструвався у додатку «Дія», а також всім охочим – для цього їм необхідно взяти із собою декларацію із сімейним лікарем або паспорт.

Вакцинуватимуть у п’яти центрах вакциною CoronaVac. 

Нагадаємо, українськикй паспорт вакцинації має бути в застосунку «Дія» вже з 1 липня.

Читайте також: Кіпр спрощує в'їзд для вакцинованих українців, крім тих, кому кололи CoronaVac

Додамо, що Всесвітня організація охорони здоров'я цими вихідними зафіксувала найменшу кількість нових випадків коронавірусу в світі з лютого, але застерегла, що варіант Delta, який зараз присутній у 92 країнах, може стати причиною нової смертоносної хвилі.

Німеччина вже закрила кордони для громадян Португалії, оскільки там понад 70% нових випадків вже припадає на Delta. Також у декількох регіонах Іспанії, зокрема в Каталонії, вже зареєстровано 20% випадків зараження новим штамом. Фахівці прогнозують, що «Дельта» може стати домінуючим штамом в регіоні протягом двох-чотирьох тижнів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!