Понад три тисячі американських військових та союзників НАТО візьмуть участь у навчаннях на Яворівщині

1804 0
Навчання триватимуть до 28 вересня 2019 року.
фото: medium

фото: medium

Понад три тисячі американських військовослужбовців, а також партнерів та союзників НАТО з 14 країн взяли участь у церемонії відкриття щорічної двотижневої міжнародної навчальної програми у Яворові. Про це повідомляє посольство США в Україні.

Навчання «Швидкий тризуб», раніше відомі як «Мирний щит» — це щорічні міжнародні навчання, покликані покращити та розширити спільну та комбіновану сумісність між союзними та партнерськими країнами. 

Участь цьогоріч із 13 по 28 вересня 2019 року братимуть: Болгарія, Канада, Данія, Грузія, Італія, Німеччина, Литва, Польща, Молдова, Румунія, Туреччина, Україна, Великобританія та США. Спільні тренування дозволяють союзникам та партнерам працювати єдиною командою, зміцнюючи особисті та професійні стосунки, а також об’єднуючи зусилля для розбудови колективних можливостей, готовності та взаємодії.

Навчання триватимуть до 28 вересня 2019 року і включатимуть різноманітні багатонаціональні вправи в командних пунктах та польові тренування, зокрема вправи на стрільбищі, перетин водних перешкод, спеціальні операції та численні інші події, кульмінацією яких стане здатність переміщувати великі багатонаціональні сили по нерівній місцевості, надаючи можливість ефективно боронити Україну та захищати її кордони від можливих нападів потенційних супротивників.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!