На Личаківській знесуть незаконну багатоповерхівку за майже 3 млн гривень

3945 1
Потім ці гроші забудовник має повернути у міський бюджет.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Депутати ЛМР виділили для міської ДАБІ 2,8 млн гривень для знесення незаконної 7-поверхівки на вулиці Личаківській, 259. Відповідну ухвалу про внесення змін до бюджету на 2019 рік підтримали під час засідання сьогодні, 24 січня.

Читайте також: У яких новобудовах Львова не радять купувати житло. Перелік

Нагадаємо, 18 грудня Восьмий апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення про знесення багатоповерхівки на вул. Личаківській, 259. Це остаточне рішення підлягає до виконання. Спочатку Інспекція ДАБК у Львові подала позов у Личаківський районний суд Львова. У 2017 році суд постановив знести будівлю. Водночас забудовник «Лідер-Моноліт» оскаржив це рішення в обласному апеляційному суді, потім справу розглядав Верховний суд, потім Восьмий апеляційний суд, який і ухвалив остаточне рішення. 

Після виділення коштів на знесення, виконавча служба має почати зносити незаконну будівлю, після чого стягнути ці гроші із забудовника. 

Читайте також: Як перевірити забудовника

За даними сайту про новобудови ЛУН, на Личаківській, 259 у Львові будували 7-поверховий будинок на 42 квартири економ-класу, а нині будівництво заморожене.

 


Читайте також:
24 Січня, 2019 14:47
! Потрібно не руйнувати, а завершити будівництво. Багато людей не мають житла.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!