Наметів не буде. Садовий розповів про тимчасові госпіталі для хворих з коронавірусом

2253 0
Мерія хоче розгорнути ще додаткових 700 ліжок для хворих із коронавірусом.
Фото: МНС України

Фото: МНС України

За останню добу у лікарні Львова поступило 34 хворих із Covid-19 і тільки одну пацієнтку виписали. Із 1300 ліжок для лікування 534 уже заповнені. Мерія планує збільшити резерв ліжок для хворих ще на 700 місць на базі Лікарні швидкої допомоги і 8-мої лікарні. Про це сьогодні на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий після засідання комісії ТЕБ і НС.

Читайте також: Коронавірус став агресивнішим. Львів’ян закликають дотримуватися карантину

Також у мерії розглядають варіанти скерувань хворих із Лікарні швидкої допомоги і 8-мої лікарні у денні стаціонари п'яти поліклінік. Йдеться про поліклініки на Пасічній, на Сихові, на Виговського, на Симоненка і на вулиці Мазепи.

За його словами, у місті не будуть розгортати наметів. Наразі використовуватимуть лише медзаклади.

Як вчитимуться школярі у Львові, визначать у четвер. Станом на сьогодні на коронавірусну інфекцію захворіли 120 вчителів. До четверга школи і садки працюватимуть, але навчальні заклади самі можуть приймати рішення, в якому форматі працювати.

Читайте також: Удруге із вірусом. На Львівщині відомо про сотню повторних госпіталізацій із Covid-19

Зазначимо, що у лікарнях Львова та області заповненість ліжок із коронавірусними хворими становить 50%. На стаціонарному лікуванні знаходиться більше 1900 пацієнтів. Серед хворих є багато молоді та осіб середнього віку. Вони без супутніх захворювань, але з важкими пневмоніями та кисневозалежні. Медики наголошують, що вірус став агресивнішим.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!