Наприкінці тижня у Львові відкриють для проїзду вулицю Курмановича

1846 0
Натомість верхній шар асфальтного покриття планують нанести весною наступного року.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові завершують нанесення нижнього шару асфальту на вул. Курмановича. Уже у четвер-п'ятницю вулицю відкриють для проїзду транспорту. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на заступницю міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк.

Натомість верхній шар асфальтного покриття планують нанести весною наступного року.

Читайте також: Як планують змінити вулицю Віденську у Львові. Візуалізація

 «Наступного року, щоб повністю завершити першу чергу, ми маємо постелити верхній шар асфальту. В залежності від погодних умов — орієнтовно у квітні-травні покладемо другий шар асфальту і приступимо до другого етапу — ремонтуватиме вулицю в напрямку до Левандівки», – каже вона.

Нагадаємо, вулицю закрили на ремонт у жовтні. Вона – одна з найаварійніших у Львові, зокрема на це скаржилися мешканці вулиці, про що зареєстрували відповідні петиції. Вартість ремонту становить 71,5 млн гривень.

За ці кошти підрядник має провести демонтажні роботи, замінити дорожнє покриття, облаштувати комунікації, встановити дорожні знаки й огородження та нанести розмітку. Крім цього, вздовж вулиці планують висадити понад дві тисячі кущів, саджанців та дерев.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!