Наслідки чергової негоди у Львові та умови виїзду українців за кордон на відпочинок. Головне

1519 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або проспати.
ФОТО: WROCLAW.PL

ФОТО: WROCLAW.PL

Відпочинок на морі. Умови виїзду українців за кордон. Інформація про умови перетину кордонів може змінюватися дуже швидко, тому перед мандрівкою слід перевіряти актуальний режим в’їзду та транзиту для громадян України у будь-якій країні світу на інтерактивній карті МЗС.

Читайте також: В Україні відкрилося офіційне представництво Apple

Вчора під час негоди у Львові  на кілька шкіл та закладів культури впали дерева. Обвалились фасади історичних будівель. Найбільше шкоди принесли підтоплення вулиць

У Львові відкрили міждисциплінарний простір «РадіоГараж», який облаштували у приміщенні старого гаражу на першому поверсі в історичному будинку Львівського радіо на вулиці Князя Романа, 6.

Читайте також: Промислову територію на вулиці Шевченка перетворять у креативний простір

Українська стрічка «Мати Апостолів» отримала нагороду як найкращий повнометражний художній фільм на кінофестивалі Nevada Women's Film Festival у Лас-Вегасі.

Вчора, 30 червня, у день народження українського політичного діяча, Головнокомандувача Української Повстанської Армії Романа Шухевича, його син Юрій Шухевич у інтерв’ю Tvoemisto.tv ділиться спогадами про батька та розповідає про пророчу зустріч з ним.

Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!