Наступного тижня перекриють вулицю Хмельницького – від автовокзалу до Кукурудзяної

10893 0
Реконструкція вулиці триватиме ще півтори роки.
Фото: Googlemaps

Фото: Googlemaps

З 11 січня на вулиці Богдана Хмельницього розпочинають реконструкцію ділянки від автовокзалу до вулиці Кукурудзяної. Реконструкція триватиме близько року. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Читайте також: Сьогодні планують відкрити для проїзду відремонтовану ділянку вулиці Богдана Хмельницького

«У травні ми розпочали ремонт вулиці Богдана Хмельницького. Ділянка від вулиці Механічної до вулиці Олійної уже проїзна, але роботи там ще не закінчені, проїзна частина готова. Там ще проводитимуть благоустрій, наносять розмітку. Згодом облаштують світлофори», – розповідає Олексій Хміль.

Він додає, що загалом роботи на вулиці триватимуть ще півтори роки.

«Там будуть облаштовувати кільце біля "Епіцентру", буде удосконалена розв’язка, також, здається, розширюватимуть об'їзд довкола "Епіцентру". Рік, щонайменше, триватимуть роботи на цій ділянці. Роботи, які проводитимуть у цьому році, значно складніші», – зазначив Олексій Хміль.

Загальна вартість реконструкції вулиці Богдана Хмельницького – 200 мільйонів гривень. ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» виконує роботи за 175,4 млн грн. 

Читайте також: Понад мільярд гривень на дороги. Скільки вулиць відреконструювали у Львові в 2020 році

Нагадаємо, загалом на реконструкції вулиць у Львові в 2020 році скерували близько 1 млрд 200 млн гривень. Найбільш дороговартісними об’єктами цього року були квазікільце на вулиці Шевченка (90 млн грн.), вулиця Б. Хмельницького (загальна кошторисна вартість 200 млн грн.), площа Двірцева (165 млн грн) і вулиця Степана Бандери (209 млн грн).

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!