Насичені вихідні. Топ-події 28-го BookForum у суботу

1049 0
Анонс цікавий подій BookForum на сьогодні, 18 вересня.
фото: litcentr.in.ua

фото: litcentr.in.ua

Сьогодні – четвертий день 28-го Міжнародного BookForum у Львові. Тvoemisto.tv зібрало добірку найцікавіших подій онлайн та офлайн на 18 вересня.

Офлайн-події

Показ фільму «Жінки що грають в ігри» від ООН Жінки та Українського Інституту

Коли: 16:00 – 17:45

Локація: РадіоГараж

Дискусія про сестринство та жінок в українській культурі.

Презентація видання «Пересильна тюрма 25 у Львові»

Час: 18:00 – 19:15

Локація: Меморіальний музей тоталітарних режимів «Територія терору»

Документальне видання розповідає не тільки історію Пересильної тюрми, але й людей, чия доля була пов’язана з цим трагічним місцем.

Подорож до терористів. Презентація книги Катерини Сергацкової «Прощавай, Ісламська державо»

Коли: 19:30 – 20:45

Локація: Меморіальний музей тоталітарних режимів «Територія терору»

Журналістка, лауреатка міжнародних премій Kurt Shork Awards і FPA Young Journalist Awards Катерина Сергацкова роками інтерв’ювала терористів у Східній Європі і вивчала те, як середовище впливало на вибір цих людей. Тепер все це викладено у документальній книзі «Прощавай, Ісламська державо».

Ніч поезії та музики non-stop

Коли: 21:00 – 03:00

Локація: !FESTrepublic

Традиційна «Ніч поезії та музики non-stop» –  один з найпопулярніших заходів Львівського міжнародного BookForum. Це поєднання найкращої поезії іноземних та українських учасників фестивалю з прогресивною музикою відомих українських гуртів. На гостей чекає звукова інсталяція наживо.

Онлайн-події

Розмова Ольги Мухи з Агдою Баві Пейном

Коли: 13:30 – 14:15

Українсько-білоруські поетичні читання «На березі волі»

Коли: 17:00 – 18:15

Голоси протестів, зібрані у книжці Українського ПЕН «Ми прокинемось іншими», зазвучить і у Львові в рамках Book Forum завдяки білоруським поетам та їхнім українським перекладачам.

Зустріч з Ольгою Токарчук

Коли: 15:30 – 16:15

Нагадаємо, що у Львові розпочався 28 BookForum. Він триватиме до 19 вересня. Цього року BookForum вперше за всю історію пройде у гібридному форматі: онлайн та офлайн. Заплановано понад 160 подій, панельних дискусій і традиційна Ніч Поезії та музики non-stop. Фокусна тема 28 BookForum – «Гра в дорослішання: як ми зростаємо незалежними».

Повну програму 28 BookForum дивіться тут.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!