Навчання не буде. Завтра львівським батькам не радять вести дітей у школи та садки

1786 0
Навчальний процес у школах і садках призупинять, однак в закладах освіти будуть працювати чергові вчителі та вихователі.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Через погіршення погодних умов, завтра, 11 лютого, батькам рекомендують не вести дітей у школи та садки. Ті, хто не має з ким залишити дитину, можуть привести їх чергові класи та групи. Про це Тvoemisto.tv зазначили у ЛМР.

Читайте також: Як центр Львова замело снігом. Фоторепортаж

Очного навчального процесу у звичній формі проводити не будуть.

Загалом, за словами начальниці управління освіти Львова Зоряни Довганик, сьогодні 27 шкіл Львова проводять навчання дистанційно, у 32 – змішана форма навчання. 68 шкіл здійснюють очне навчання.

Зараз у школах є приблизно 65% учнів. Переважно в навчальних закладах займаються діти початкової школи, яких нема з ким залишити вдома. Заклади дошкільної освіти працюють всі, однак кількість присутніх дітей в садочках не є більшою за 30%.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!