Найкращі викладачі України безкоштовно підготують школярів до ЗНО

6345 0
Онлайн-заняття проведуть з математики, української мови та літератури, історії України та англійської мови.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

З понеділка, 26 жовтня, на платформі iLearn розпочнуться щоденні вебінари для школярів. Початок о 17.00, повідомляє Освіторія

Під час онлайн-занять старшокласники зможуть підготуватися до ЗНО-2021 та розібрати теми з математики, української мови та літератури, історії України та англійської мови.

Читайте також: «Гнила пасивність» українського вчительства. Про скасування ЗНО з української літератури та критичне мислення

Вебінари, які проводитимуть найкращі провідні педагоги країни, триватимуть упродовж усього навчального року.

Долучитися може кожен охочий у будь-який час. Достатньо зареєструватися на сайті.

Читайте також: Коли проведуть ЗНО-2021. Дати та предмети

Окрім вебінарів, на платформі є онлайн-курси та тренувальні завдання у форматі ЗНО. Платформа, яку розробила громадська спілка «Освіторія», повністю безкоштовна.

Вебінари організовують ГС «Освіторія», компанія CocaCola HBC Ukraine та мережа шкіл англійської мови Green Country English School.

Детальніше про розклад занять та викладачів можна дізнатися тут.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv писало, де у Львові найкраще вчать англійську та математику.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!