НБУ викрив чотири нелегальні обмінники у Львові та поблизу. Адреси, фото

8749 0
Регулятор звернувся до правоохоронних органів Львівщини для вирішення цього питання.
фото: Нацбанк

фото: Нацбанк

Нацбанк у третьому кварталі провів 269 перевірок пунктів обміну валют в Україні, зокрема у Львові та у Львівській області. Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Читайте також: Де у Львові діють незаконні пункти обміну валют. Інтерактивна мапа

Перевірки виявили чотири незаконні пункти обміну валют: два у Львові, один біля Солонки і один в Рудному. У НБУ зазначають, що звернулись в поліцію щодо пункту обміну на вул. Князя Романа, 24 ще 10 червня. Заяви щодо пунктів на вул. Шевченка, 12 у Львові, на вул. Шептицького, 1 у Рудному та на трасі Київ-Чоп (539 км + 350 м) подані до поліції 1 липня.

У НБУ додають, що попередня співпраця з органами захисту економіку Нацполіції у Львівській області була ефективною, і багато незаконних пунктів обміну валют протягом останніх двох років закрили.

Читайте також: В Україні дозволили обмінювати валюту через банкомати і термінали

Незаконний пункт обміну валют у Львові на вул. Князя Романа, 24 (на першому поверсі, в приміщенні туристичного агентства)

Незаконний пункт обміну валют у Львові на вул. Шевченка, 12, на вході до приміщення ювелірної майстерні, ліворуч

Незаконний пункт обміну валют в смт. Рудне на вул. ШептицькогоАндрія, 1, у приміщенні МАФу «Flower Room»

Незаконний пункт обміну валют у Пустомитівському районі, Солонківська с.р., автодорога «Київ-Чоп», 539 км + 350 м, уприміщенні МАФу біля АЗС

Фото: НБУ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!