НБУ запустить сайт про кредити для малого та середнього бізнесу

1854 2
На ньому можна буде знайти інформацію про кредитні програми від українських банків та міжнародних фінансових організацій.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Нацбанк працює над запуском порталу для малого і середнього бізнесу, де буде зібрана уся інформація про можливі кредитні програми як українські, так і міжнародні. Про це повідомляє заступниця голови НБУ Катерина Рожкова, передає Громадське.

Читайте також: Що потрібно знати перед тим, як взяти кредит. Поради від Нацбанку

«Є дуже багато програм для малого та середнього бізнесу, але є низький рівень обізнаності самого бізнесу про них. Важко ходити по всіх сайтах, збирати цю інформацію. Тому ми плануємо зробити єдиний портал з усіма чинними програмами кредитування малого та середнього бізнесу», – каже Катерина Рожкова.

Створення порталу має сприяти пожвавленню кредитування банками малих та середніх підприємств.

Нагадаємо, НБУ змінив вимоги до платіжок через запровадження IBAN.


Читайте також:
18 Січня, 2020 13:14
nelson Привіт глядачі, я нелсон, моя мати познайомила мене з великим храмом Великої Баби Огбого, коли виявила, що я не можу завагітніти дружині, це принесло стільки клопотів у мій шлюб і призвело до розлучення. За її словами, він дуже духовний і може змусити мою дружину повернутися до мене в радості, і ми можемо мати дітей разом. Спочатку я не сумнівався, поки я не зв’язався з ним, а потім кинув на мене могутні заклинання і змусив дружину повернутися. І тепер ми також щасливі з прекрасними дітьми, з того дня, коли Великий Баба Огбого працював на мене і вирішував мої проблеми, я склав тверду обітницю, що поки я живу, я завжди буду свідчити про доброту його великих творів, а тим, хто там стикається із стосунками та труднощами у шлюбі, слід швидко зв’язатися з ним та стати щасливим свідком, як я. Я кидаю його контакт тут, електронною поштою: [email protected], або його номер WhatsApp. +447440557868 ...
Він змусив мою колишню дружину повернутися до мене в радості
Він вилікував мене від безсилої людини до справжньої людини.
18 Січня, 2020 13:10
brenda greg Це обов'язково прочитане свідчення всіх, я тут, щоб увесь світ дізнався про людину, яка врятувала мої стосунки, і цю велику людину називають доктором ІЗОЯ. Дійсно, він зробив для мене велику роботу, повернувши мого колишнього коханого, який мене покинув, і обіцяв більше ніколи не повернутися до мене. З цим я зрозумів, що передавання докладу доктора ІЗОЯ світові принесе багато користі тим, хто порушив домівки чи стосунки для нього, щоб виправити розірвані ваші стосунки чи шлюб. Ви можете зв’язатися з ним через електронну адресу: [email protected]. Зв’яжіться з ним і подивіться, як ваша проблема буде вирішена протягом 24 годин. Він також спеціалізується на наступних питаннях ...
(1) Ви хочете, щоб ваш колишній повернувся ..
(2) Ви хочете, щоб чоловіки / жінки йшли за вами ..
(3) Ви хочете дитину ..
(4) Вам потрібна духовна допомога ..
(5) Припиніть розлучення ..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!