НБУ зобов’язав усі банки зробити свої відділення інклюзивними

3937 0
Ідеться, зокрема, про кнопки виклику, інформування тощо.
ілюстративне фото: infoport.live

ілюстративне фото: infoport.live

Національний банк України зобов’язав усі банки до 2021 року облаштувати свої відділення, щоб вони стали зручними для маломобільних груп населення. Про це повідомляє прес-служба регулятора.

Ідеться про кнопки виклику працівника біля входу, інформацію про умови доступності тощо. Банки мають документально підтвердити доступність приміщень після їхнього переобладнання.

Протягом 2019 року мають бути відповідно обладнані щонайменше 50% всіх приміщень у Києві та містах з населенням понад 300 тисяч людей та щонайменше 30% всіх приміщень, розташованих в інших населених пунктах. У 2020 році – всі приміщення у Києві та містах з населенням понад 300 тисяч людей. А у 2021 році – всі приміщення у всіх населених пунктах.

Інфографіка: НБУ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!