Небайдужих львів'ян просять допомогти організувати для безхатьків великодній обід

1192 0
Цього року, як ніколи раніше, в Центрі потребують допомоги.
Фото: Львівська міськрада

Фото: Львівська міськрада

Працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб просять львів'ян допомогти для безхатьків великодній стіл. Аби люди, які не мають домівки, змогли долучитися до свята і спільно покуштувати традиційні українські страви.

Читайте також: У Львові збирають великодній кошик для військових. Як долучитися

Як зазначають у управлінні соціального захисту ЛМР, цього року, як ніколи раніше, у Центрі потребують допомоги.

«Усіх небайдужих просять приєднатись до команди і спільно влаштувати свято для бездомних людей. Долучитись до організації свята можна як продуктами харчування, так і у ролі волонтера», – зазначають в управлінні.

Усі, хто вирішить допомогти, можуть звернутись за телефоном: 233-14-79 або написати за посиланням

Читайте також: Віддайте на благодійність. Де у Львові можна здати речі для потребуючих

Нагадаємо, що капела «Дударик», Гарнізонний храм Петра і Павла та Будинок офіцерів цього року готують гостинці для солдатів. Небайдужих львів'ян просять допомогти. Зокрема, потрібно: 1 000 пасок, 500 кг ковбас, 1 000 яєць, 300 кг вафель, кілька блоків газованої води «Дюшес» (спеціальне побажання).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!