Нічне фото оновленої дороги на Пустомитівщині виграло конкурс від Укравтодору

4108 0
Дорога на Львівщині, а також Полтавщині, завоювали найбільше вподобань.
Фото: Укравтодор

Фото: Укравтодор

Фотографія дороги Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, на якій провели капітальний ремонт та часткову реконструкцію у 2020 році перемогла у фотоконкурсі від Укравтодору, йдеться на їхній сторінці у Фейсбук.

Читайте також: На дорогах Львівщини почали встановлювати світловідбивні вставки. Фото

Фотоконкурс оголосили минулої п’ятниці. 4 дні користувачі могли обирати найкращу світлину від 10 служб автомобільних доріг. Під дописом проголосували майже 400 людей.

Сьогодні провели підрахунок голосів і визначили, що найактивніша підтримка була на Львівщині, а також Полтавщині.

Читайте також: На Львівщині встановили перші камери для фіксації порушень ПДР

Нагадаємо, автомобільна дорога Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, яка є найкоротшим шляхом від Львова до курортних містечок Трускавець та Східниця, має довжину понад 47 км. Вона пройшла капітальний ремонт та часткову реконструкцію. Тут застосували дорожні вставки, які доповнюють горизонтальну дорожню розмітку для позначення смуги руху проїзної частини в темну пору доби. Такі дорожні елементи мають світлоповертаючі властивості для покращення видимості вночі.встановили світловідбивні вставки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!