Куди поїхати на ферми біля Львова та карта локацій для пікніків. Головне

2136 0
Усе, на що ви могли не звернути уваги, або що могли проспати.
Фото: positivelife.com

Фото: positivelife.com

30 учнів з Львівщини здобули 200 балів з математики. Крім 12 учнів львівського фізико-математичного ліцею та учнів гімназії «Престиж», в якій вже давно існує сильна математична школа, 200 балів з математики набрали учні з Городка, Жидачева, львівського ліцею ім. В’ячеслава Чорновола.

Читайте також: У понеділок у Львові виставлять до почитання мощі святого Папи Івана Павла ІІ

Помер пацієнт, якому пересадили серце. У Львівській обласній клінічній лікарні помер 44-річний пацієнт, якому пересадили серце. Із новим трансплантованим серцем мешканець Львівщини прожив 9 днів.

Читайте також: Їсти, пити, відпочивати. Як за літо укріпити імунітет

У Львівській області є 122 локації, облаштовані спеціально для пікніків. Для зручності усіх любителів «outdoor»-відпочинку в області склали онлайн-мапу таких місцин. 

Tvoemisto.tv також зробило підбірку із низки фермерських господарств поблизу Львова, куди можна поїхати на екскурсії, майстер-класи або просто на пікнік просто неба. 

До слова, на базі Грушківського психоневрологічного інтернату, що в селі Якторів, на Золочівщині, відкрили сироварню.

Гарного вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!