Нові Covid-стандарти МОЗ, спорткомплекс на Мельника і вихідні на ранчо. Головне за добу

1244 0
Розповідаємо коротко про головні події доби, що минула.
Фото: livejournal

Фото: livejournal

Міністерство охорони здоров’я оновило стандарти надання медичної допомоги «Коронавірусна інфекція». Змінили час інформування про результат лікування та правила щодо контактних осіб. 

До кінця року на вул. Мельника частково відкриють новий спорткомплекс Leoland. Йдеться про реконструкцію будівлі палацу спорту «Україна», що розпочали у 2019 році. У спорткомплексі працюватиме спортивна зона і дитяча.

У Львові зніматимуть фільм про Митрополита Андрея Шептицького. Міський голова Андрій Садовий поспілкувався з англійським режисером та сценаристом Рупертом Уенрайтом. Зараз ведуть перемовини про те, аби залучити до зйомок фільм американських акторів.

Для тих, хто планує втекти за місто на вихідні та активно відпочити, уже за 25 км від Львова є справжнє ранчо. Це розвага для всіх охочих, незалежно від віку та навичок, під наглядом досвідченого інструктора. Tvoemisto.tv поспілкувалися з власником ранчо Остаом Лунем і навіть спробувало поїхати верхи разом. 

Через масові заходи на вихідних 11-12 вересня у Львові тимчасово перекриють вулиці для руху транспорту. Підбірка усіх подій та їх локації.

Цими вихідними у Львові працюватиме ще два додаткові центри масової вакцинації населення від коронавріусу. Вони діятимуть у двох школах на вул. Лисинецькій та вул. Масарика.

На Львівщину прибула нова партія вакцини Pfizer (Comirnaty) німецько-американського виробництва. 17 550 додаткових доз область отримала вчора, 10 вересня. Для повної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 21 день.

Місяць тому українська спортсменка Ярослава Магучіх на Олімпіаді в Токіо обіймалася з російською спортсменкою, після чого розгорівся гучний скандал. На її захист став львівський каратист Святослав Горуна, який лише підлив масла у вогонь. Новий інцидент не забарився – 9 вересня Магучіх знову сфотографувалася з російською спортсменкою Марією Ласіцкене, а на цей раз після етапу «Діамантової ліги» в Цюріху. Читайте більше, як і чому «спорт поза політикою» стає зброєю проти України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!