На правах реклами

Новобудова на Личаківській отримала відзнаку European Property Awards у Лондоні

6311 0
На European Property Awards 2019/2020 визначали найкращі проєкти житлових комплексів в Європі, серед яких - житловий комплекс преміум-класу Avalon 37.
https://avalon-inc.com.ua/

https://avalon-inc.com.ua/

Вчора, 24 жовтня, у Лондоні львівський житловий комплекс Avalon 37, який будує на Личаківській компанія Avalon Inc., отримав престижну премію European Property Awards 2019/2020. Нею відзначають найкращі проєкти житлових комплексів у Європі.

«Кожен житловий комплекс — це окремий характер, своя історія творення й унікальне поєднання таланту всієї команди: від архітекторів та дизайнерів до менеджерів з продажу, котрі презентують клієнтам продумані до найменших деталей концепції будинків та реалізовують мрії у комфортному житлі. Завдяки такій синергії твориться стиль життя, що ніколи не втратить актуальності для всіх, хто цінує свободу, красу та комфорт сучасного мегаполіса», — говорить керівник проєкту та куратор проєктної служби компанії Avalon Inc. Володимир Жигман, який від компанії отримував відзнаку.

За його словами, при створенні житлових комплексів у Львові, команда Avalon Inc. вивчає архітектуру Лондона, Нью-Йорка, Берліна, Парижа, Сингапура. Їхні приклади і рішення, знання, креативність та інновації надихають компанію на нові ідеї, які і намагаються втілити у Львові.

Avalon 37 — це клубний будинок у центральній частині міста на вулиці Личаківській. Особливість локації, яка поєднує близькість музеїв, арт-галерей, атмосферних львівських кав’ярень та ділового і торгового центру, доповнюється і архітектурними рішеннями. Це сучасний фасад, панорамні вікна, просторі тераси, дизайнерський хол, зимовий сад та індивідуальний дизайн власного життєвого простору. Подвійний комфорт передбачено також для автомобілів мешканців та гостей елітного будинку Avalon 37. Наземний та підземний паркінги спроєктовано з дотриманням принципів зручності та максимального збереження вільного простору на території житлового комплексу. Неподалік від клубного будинку розташовані зелені оазиси міста — парки імені Івана Франка та «Високий Замок», музей під відкритим небом «Шевченківський гай», парк «Погулянка», ландшафтний парк «Знесіння».

«Архітектор — це людина, котра усвідомлює відмінність між тим, що можна зробити, і тим, що зробити потрібно. Під час урочистої церемонії нагородження ми знову отримали неймовірну мотивацію та заряд для втілення наступних проєктів, котрі створюватимуть красу та комфорт для жителів нашого Львова. Ми щасливі, що наші роботи отримують нагороди такого високого рівня», — говорить головний дизайнер компанії Avalon Inc. Сергій Міль.

Це вже не перша європейська відзнака компанії. Житлові комплекси Avalon Lux та Avalon отримували в Лондоні нагороду European Property Awards 2016/2017.

«Для нас це велика честь та водночас відповідальність. Стабільність — ознака класу, і ми раді, що нагорода European Property Awards є гарною традицією для проектів нашої компанії. Це надихає працювати та розвиватися, щоб створювати у житлових комплексах Avalon Inc. простір особистої свободи для наших клієнтів і на високому рівні представляти компанію й архітектуру Львова у міжнародних заходах», — каже директорка зі стратегічного розвитку компанії Avalon Inc. Алла Шамова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!