На правах реклами

Новобудова на Личаківській від «Квітка.Майстерня будинків» отримала європейську нагороду. Фото

5027 0
При будівництві клубного будинку використовували натуральні матеріали, встановили систему безперебійного електроживлення, влаштували міні-галерею та кілька паркінгів.
https://www.kvitka.house/

https://www.kvitka.house/

«Клубний будинок на Личаківській,79» отримав 1 місце у категорії «Житлові будинки» як краща будівельна інвестиція з обох боків східного кордону Європейського Союзу на XІХ урочистій церемонії міжнародного конкурсу «ДІМ 2019» – «Кришталева Цегла» в м. Люблін (Республіка Польща).

Це вже друга нагорода в портфелі компанії «Квітка.Майстерня будинків» - першу "Кришталеву Цеглу" компанія отримала за Будинок Бортнянського у 2017 році. Щодо самого конкурсу, то це щорічна подія, організована Польським житловим товариством, що проводиться упродовж уже 19 років, щорічно підсумовуючи реалізацію проектів житлового, громадського, промислового будівництва, реставрації пам’яток архітектури.

«Кожен наш будинок – це окрема унікальна концепція. Клубний будинок на Личаківській – це про максимальний комфорт та зручність. Про затишок і естетику, про високі вимоги до якості життя. Друга "Кришталева Цегла" ще раз підтверджує, що ми на вірному шляху. Для нас, як девелопера – це  велика честь і водночас відповідальність представляти компанію й архітектуру Львова на високому рівні у міжнародних заходах»,  зазначив Назар Городецький, директор компанії «Квітка.Майстерня будинків»

Жюрі конкурсу особливо відзначило архітектурні рішення клубного будинку на Личаківській, планування квартир, зовнішнє та внутрішнє оздоблення будинку.

Архітектура будинку на Личаківській, 79 виконана у стриманій скандинавській естетиці, не порушуючи контексту сусідніх будинків, з використанням виключно натуральних екологічно чистих матеріалів, таких як камінь, дерево, скло. Фасад будинку та балкони оздоблені деревом. Використовуючи існуючий перепад рельєфу ділянки, вдалося гармонійно поєднати громадський простір із зоною відпочинку. Новобудова сприймається органічно. Збережено малоповерховість мікрорайону, що багатий на історичну та культурну спадщину – недалеко знаходиться  Музей народної архітектури та побуту "Шевченківський гай" та парк Знесіння, церкви та музеї. Поруч доступні всі об’єкти інфраструктури міста: парки, магазини, продовольчий ринок, медичні заклади, зупинки громадського транспорту, школи та садочки.

У будинку встановлена система безперебійного електроживлення по першій категорії надійності, яка забезпечує електроенергією будинок через пристрій автоматичного ввімкнення резерву іншої лінії.  У разі відключення міської електромережі будинок буде забезпечений електроенергією, в т.ч. робота ліфта та у місцях загального користування.

Дизайн-проект інтер'єру передбачає місце для консьєржа із затишним куточком для очікування. У холі та на поверхах розміщено репродукції сучасних художників.

Проектними рішеннями у будинку передбачено підземний паркінг (на 6 автомобілів) та наземний паркінг на 9 машиномісць і зручний гостьовий паркінг на 4 авто, а також приміщення громадського призначення на першому поверсі.

«Центральна ідея проекту – повага до особистого простору та комфортного проживання мешканців, це 6-ти поверховий будинок преміум класу в історичній частині міста, де запроектовано 10 апартаментів, по 2 квартири на поверсі. Будинок має закриту територію, підземний паркінг, а з вікон відкривається чудовий краєвид на старі львівські дахи та парк «Знесіння» так описують концепцію цієї новобудови в компанії.

До речі, ще можна придбати останню трикімнатну квартиру у цьому будинку за акційною ціною.

Сьогодні компанія реалізовує кілька житлових будівництв різного класу та ціни, зокрема інноваційний ЖК "Вільне Місто" на вулиці професора Буйка та ЖК "Ґорґани" на Стриській, де нещодавно було відкрито продажі в новій черзі будівництва. 

Детальніше про клубний будинок на Личаківській,79 та інші житлові проекти – на сайті компанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!