Освітою на Львівщині керуватиме Олег Паска

3240 0
Із 2016 до 2019 року департамент очолювала Любомира Мандзій, яка тепер очолює МОН.
Фото: Гал-інфо

Фото: Гал-інфо

Переможцем конкурсу на посаду директора департаменту освіти і науки ЛОДА став Олег Паска. Про це повідомили у Tech StartUp School, де він є співзасновником Вищої школи публічного лідерства.

Олег Паска є викладачем кафедри АФМ Львівської політехніки. Він народився 1970 року у селищі Нижанковичі Старосамбірського району на Львівщині. Вищу освіту здобув у ЛНУ імені Івана Франка за спеціальністю «Фізик». У 2017 році захистив кандидатську дисертацію у Львівському регіональному інституті державного управління на тему: «Інститут Президентства як чинник державного управління суспільними змінами (досвід посткомуністичних країн)».

Крім освітньої галузі, Олег Паска працював головою Старосамбірської районної ради та Перемишлянської райдержадміністрації.

Тепер рішення комісії має затвердити сесія ЛОР. Додамо, що з 2016 до 2019 року департамент очолювала Любомира Мандзій, яка торік перейшла працювати в міністерство освіти, а сьогодні – тимчасово його очолила. Обов’язки керівника департаменту освіти і науки ЛОДА виконував Ігор Гайдук.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!