Отруєння у львівській школі: госпіталізували двох людей

2229 0
Масових звернень учнів школи №98, що на вулиці Трильовського, 12, до медиків не зафіксовано. Госпіталізації потребували лише двоє осіб.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Як повідомив головний лікар Комунальної 4-ої міської поліклініки Остап Місюра, масових звернень учнів школи №98 до медиків не зафіксовано. Більшість учнів у задовільному стані та госпіталізації не потребують. Лише 2 осіб госпіталізовано, ще 2 осіб звернулись до стаціонару самостійно.

Читайте також: Як не захворіти на сальмонельоз. Шість порад

Як додають у департаменті гуманітарної політики, харчоблок у школі №98 закрито до з’ясування обставин. У навчальному закладі працювали всі необхідні служби, а також правоохоронні органи. «Зараз беруться проби, результати всього комплексу лабораторних досліджень будуть відомі у понеділок», – інформують у департаменті гуманітарної політики ЛМР.

Нагадаємо, учора, 16 вересня, у школі №98 зафіксовано випадок ймовірного харчового отруєння. До лікарні звернулись двоє дівчат, яких після огляду з діагнозом «гостра кишкова інфекція» відпустили додому. У навчальному закладі почали перевіряти випадок отруєння.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!