«Поставила собі за ціль стати успішною». У Львові обрали «Маму року-2021»

2378 0
Премія «Мама року-2021» зібрала рекордні 1100 історій.
Фото: EVA

Фото: EVA

Лінія магазинів EVA провела сьому щорічну Національну премію «Мама року» і визначила переможниць. Кожна жінка в Україні могла взяти участь у конкурсі та виграти в одній з 8-ми номінацій.

Премія «Мама року-2021» зібрала рекордні 1100 історій. У номінації «Успіх» перемогла Ярославна Вікторська з історією «У тобі вся сила». Вона вразила жюрі своєю розповіддю про дівчину з села, яка встигла попрацювати касиром, і навчатися паралельно на юридичному факультеті, і писати дисертацію. 

Про конкурс «Мама року» жінка дізналася напередодні подачі заявок. Спершу вона боялася подаватися, але в результаті зробила це, і дуже щаслива. Вона радить усім матерям не боятися зробити цей крок і спробувати подати заявку, адже кожна на це заслуговує. 

Ярославна каже, що подала заявку одного вечора, годуючи свого сина. Вона постійно прокручувала у голові слова «ну от спробуй», і це стало для неї знаком. Жінка раптово написала свою історію від щирого серця, і не пошкодувала. 

«Моя історія складається з 28 років. Все почалося з того, що закінчивши школу, я поставила собі за ціль стати успішною, і врешті 6 жовтня 2020 року я нею стала. Я дякую своїм батькам і чоловіку за те, що в мене повірили», – ділиться емоціями Ярославна Вікторська. 

Жінка розповідає, що подати заявку на конкурс її підштовхнуло народження сина, якого вони з чоловіком чекали два роки. Не важливо те, що ми маємо, скільки ми маємо, де і з ким ми перебуваємо. Головне те, ким ми стаємо в результаті, розповідає Ярославна Вікторська.  

«Буває таке, що ти чогось дуже хочеш, і коли ти це отримуєш, то далі готовий абсолютно на все», – каже Ярославна Вікторська. 

Вона розповідає, що одного дня їй зателефонувала представниця премії «Мама року» і сказала дуже приємну новину.

«І в телефоні я чую фразу «Я вас вітаю, ви стали переможницею конкурсу «Мама року» від EVA». Я була дуже сильно здивована і не одразу повірила, адже зі стількох історій перемогла моя», – на емоціях розповідає Ярославна Вікторська. 

Премія «Мама року» має на меті знайти та розповісти про найкращих мам. За час існування конкурсу своїми історіями поділилися понад 4000 матерів зі всієї України, і переможницями стали 88 з них. 

За словами Ярославни Вікторської, кожна мама здатна встигати одночасно все, для цього потрібно ставити собі цілі та постійно до них йти. 

«Моя улюблена фраза, яка завжди мотивує, – «У тобі вся сила!». Я вірю, що це допоможе й іншим жінкам повірити у себе», – каже переможниця конкурсу. 

Ярославна отримала безліч подарунків від партнерів проєкту, а головним призом став вихідний у SPA-комплексі у Львові, професійна фотосесія і перевтілення від стилістів та візажистів. Вечір закінчився нагородженням переможниці під час святкової вечері. 

Вязти участь у конкурсі може кожен. Тому вже наступного року можна надсилати розповідь про себе, свою маму, дружину або бабусю на сайті премії «Мама року».

Софія Шавранська

Фото Лінія магазинів EVA

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!