Першими щеплення від Сovid-19 у ЗСУ отримають військові на передовій

1156 0
Імунізація від Covid-19 мають проводити за згодою особи спеціальними бригадами з вакцинування, що вже пройшли сертифікацію.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

Вакцинацію у Збройних Силах України планують розпочати наприкінці лютого. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків командувача Медичних сил полковник медичної служби Сергій Халік, – передає пресслужба Міноборони.

Під час першого етапу вакцинації у Збройних Силах щеплення отримають військовослужбовці, які стримують збройну агресію Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, і особи, які невдовзі планують на ротацію. Також йдеться про військовослужбовців, що беруть участь в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки, та медичний персонал.

Читайте також: 2023 рік чи пізніше. Версії світових аналітиків та уряду про терміни вакцинації в Україні

Імунізація від Covid-19 мають проводити за згодою особи спеціальними бригадами з вакцинування, що вже пройшли сертифікацію.

Нагадаємо, що МОЗ розробило Національний план впровадження вакцини від Covid-19 і проведення масової вакцинації українців. Перший етап передбачає щеплення медичних працівників, які надають допомогу пацієнтам з коронавірусом, військовослужбовців ЗСУ, які беруть участь в ООС, працівників соціальної сфери, людей, що перебувають у закладах з надання довгострокового догляду та підтримки (інтернатах, будинках для осіб похилого віку тощо) та персонал відповідних закладів. Детальніше читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!