Після двох років полону звільнили львів’янина-«кіборга» Тараса Колодія

14386 0
«Кіборга»-львів'янина Тараса Колодія після майже двох років перебування в полоні бойовиків вдалося звільнити.
фото: Facebook / Iryna Gerashchenko

фото: Facebook / Iryna Gerashchenko

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив прес-секретар Президента України Святослав Цеголко.

Президент Петро Порошенко написав на своїй сторінці у Twitter: «Щойно голова СБУ доповів про звільнення нашого Кіборга Тараса Колодія. Після майже 2 років полону він на волі».

Ірина Геращенко, уповноважена Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях, повідомила, що Тарас Колодій вже на свободі і їде до Києва.

Читайте також: Як у 20 років пройти Попасну, врятувати друга і залишитись в армії

«Я завжди знала, що Святий Миколай існує! Тарас Колодій на волі. Наш дорогий мужній кіборг! Він вже в безпеці, на українській території. Дякую СБУ і всім причетним, церкві, священникам. За дорученням президента, який першим від керівника СБУ дізнався про цю важливу і радісну звістку, Тарас пройде лікування в клініці 4 управління. Вже скоро герой буде у Києві. У Львові, у Києві, в тисячах родин, що вболівали за Тараса і його родину, сьогодні свято! Ми з СБУ, волонтерами, церквою боролися за його звільнення разом майже 2 роки».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!