Поблизу Голосківського кладовища у Львові збудують триповерхівку. Візуалізація

3733 1
Максимальна висота будинку не має перевищувати 12 м.
Візуалізація: Карпатбуд

Візуалізація: Карпатбуд

На вулиці Круглій, 9 у Львові збудують триповерхівку з вбудованими та прибудованими громадськими закладами й гаражем. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на виконкомі ЛМР учора, 7 лютого.

Читайте також: Будівлю колишнього санаторію на Коновальця у Львові купив батько голови ЛОДА

Земельні ділянки загальною площею 0,08 га призначена для будівництва й обслуговування багатоквартирного житла. Згідно з містобудівною документацією, у цьому районі не можна будувати споруди вищі, ніж 4 поверхи, тож максимальна висота будинку не має перевищувати 12 м, а відсоток забудови – 32%.

Будівництво вестиме корпорація «Карпатбуд». Згідно з даними Youcontrol, компанія належить Олегу Карвацькому й працює на ринку понад 20 років. Керує «Карпатбудом» Юрій Карвацький.

Читайте також: Суд зобов’язав знести недобудовану 5-поверхівку на вулиці Судовій у Львові

Поруч на Круглій, 5а цей же забудовник уже будує багатоповерховий ЖК, зводить 5-поверхівку для СБУ в районі Під Голоском, гуртожиток для ЛНУ та ще низку житлових комплексів по всьому місту.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізації «Карпатбуду»


Читайте також:
9 Лютого, 2020 15:53
666 ... а що то за (...) отак притулило будівництво на вул.Круглій до Голосківського цвинтарю ? ... для чого ? ... чи то оте (...) хтось(?) конкретно повечеряв і тепер воно отак "станцювало" ? ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!