Поблизу Львова, у масштабній ДТП з чотирма автомобілями, загинула 11-річна дівчинка

27740 0
Дівчинка з Дублян померла від отриманих травм.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У дорожнього-транспортній пригоді, яка сталася сьогодні, 28 серпня, близько 11.30 год., у селі Підберізці Львівського району, від отриманих травм померла 11-річна дитина. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Читайте також: З’явились подробиці смертельної ДТП на Львівщині. Дітям, які постраждали, потрібна допомога

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля «ДАФ» з напівпричепом, 64-річний мешканець Стрийського району, здійснив зіткнення з легковиком «Хонда», яким керував житель Тернополя віком 48 років. Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з автомобілями «Міцубіші» під керуванням 48-річного жителя міста Дубляни та «Мерседес Спринтер», який перевозив причіп з автомобілями, за кермом якого перебував житель міста Бурштин Івано-Франківської області.

Внаслідок зіткнення автомобілів, у лікарню з тілесними ушкодженнями доставили водія та пасажирку «Хонди», а також водія «Міцубіші» та його 11-річну пасажирку, які є жителями міста Дубляни.

Читайте також: На Львівщині сталася ДТП, в якій загинули троє людей, серед них – дитина

Незважаючи на зусилля медиків, дівчинка померла від отриманих травм.

Наразі проводять досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаэмо, 24 серпня вночі трапилася смертельна ДТП, у результаті якої семеро молодих людей віком 17-20 років зараз перебувають у Дрогобицькій лікарні. Троє з них у важкому стані в реанімації. Їм уже зробили операції, їхньому життю нічого не загрожує, проте попереду ще чекають операції та тривале лікування.

Фото Поліції Львівської області, Патрульної поліція Львівської області та ДСНС у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!