Погіршення Covid-ситуації та чому Львову потрібна сучасна система оповіщення. Головне за добу

945 0
Коротко розповідаємо про головні події доби.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Оповіщення про екстремальні погодні явища та про аварійні ситуації уже полегшують життя людям у Познані, Берліні, Празі, Чикаго, але наразі не у Львові. Чому Львову потрібна сучасна система оповіщення, читайте у нашому матеріалі.

Ситуація із захворюваністю на коронавірусну інфекцію погіршується. На сьогодні Львівщина опинилася на другому місці за кількістю нових хворих. А Україна вже наступного тижня може вийти з «жовтої» зони.

У Львові закрили супермаркет «Арсен», що на вулиці Княгині Ольги, 120. Він працював там понад 10 років. Що саме планують на місці магазину, поки невідомо. Утім, ймовірно, незабаром містобудівна рада розглядатиме зміну цільового призначення землі, на якій працював магазин.

Читайте також: На Львівщині троє людей потрапили в реанімацію через отруєння грибами

У Львові запрацює ще один центр вакцинації від Covid-19. Щоп’ятниці у приміщенні автовокзалу «Північний», який розташований за адресою вул. Богдана Хмельницького, 225,  працюватиме Центр масової вакцинації населення від коронавірусу.

У неділю, 12 вересня, у Львові відбудуться масштабні міжнародні змагання Lviv Triathlon Open Cup 2021. У зв’язку із цим, рух автотранспорту на маршруті змагань обмежать. Знаємо, які вулиці перекриють.

Читайте також: Що змінить нова розмітка «вафельниця» на перехресті Пасічна – Медової печери у Львові. Відео

У Львові реорганізують рух транспорту на перехресті Кульпарківської – Наукової. Зокрема, поновлять розмітку та встановлять знаки на повороті з вул. Наукової на кільце. 

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!