Поліцейські Львівщини виявили менше сотні порушень карантину за першу добу після посилення

1638 0
Якщо порушники відмовляються припинити правопорушення, його притягують до відповідальності. Втім, чимало протоколів порушники оскаржують у суді.
фото твого міста

фото твого міста

Протягом першої доби від запровадження локдауну поліцейські Львівщини виявили 63 порушення карантинних вимог та склали адмінпротоколи, інформує пресслужба Національної поліції у Львівській області.

Читайте також: Перший день локдауну у Львові. Фоторепортаж

«Ми проводимо профілактичну та роз’яснювальну роботу з керівниками та працівниками суб’єктів господарської діяльності та громадянами. Проте якщо порушники відмовляються припинити правопорушення, притягуємо їх до передбаченої законодавством відповідальності», – каже заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області капітан поліції Дмитро Міхалець.

Читайте також: Як працюватиме Різдвяний ярмарок у Львові під час локдауну

Нагадаємо, від 8 січня, і до 24 січня включно, в Україні діятиме посилений карантин. На цей час заборонена робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки і замовлення на виніс), непродовольчих магазинів та ринків, кінотеатрів, розважальних закладів, закладів культури, фітнес-центрів, спорт-залів, басейнів, ТРЦ (за виключенням торгівлі продуктами, ліками) та різдвяних ярмарків. Заборонені культурні та інші масові заходи. Салони краси, перукарні можуть працювати виключно за записом. На канікули також відправили всі заклади освіти, окрім дитячих садків. Офісам рекомендують перевести працівників на дистанційну роботу. У звичному режимі продовжить працювати громадський транспорт. Працюватимуть продуктові, аптеки, банки, автозаправки і СТО, поштові відділення, готелі, а також магазини побутової хімії. Також продовжує роботу різдвяний ярмарок, але в іншому форматі



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!