Поліція у Львові перевірятиме, чи працюють фітнес-центри

2945 0
Порушникам карантинних обмежень загрожує штраф на суму від 34 тис. гривень.
фото: 24tv.ua/sport

фото: 24tv.ua/sport

Поліція Львівської області перевірятиме, чи працюють фітнес-центри та спортзали попри карантинні обмеження та обіцяє реагувати на всі такі випадки. Про це у коментарі Tvoemisto.tv сказала речниця Головного управління Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

Утім, говорить Світлана Добровольська, поліцейські не можуть цілодобово чергувати біля фітнес-центрів, тож громадяни та органи влади можуть повідомляти про випадки порушення карантину самі.

Речниця нагадує, що для підприємців адміністративний штраф за порушення карантинних обмежень становить від 34 тис. гривень і вище.

Читайте також: Антирекорд Львова. Чому у нас так багато хворих на Covid-19

Учора заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень у коментарі Tvoemisto.tv сказав, що на Львівщині не було рішення обласної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій про послаблення карантину і дозволу на роботу фітнес-центрів і басейнів, тож їх робота є порушенням.

«Але ми не можемо застосовувати якісь санкції, це мають робити уповноважені органи, зокрема, Національна поліція», – говорить Тарас Грень.

У Львівській міськраді повідомили, що звернулись до поліції з приводу роботи фітнес-центру на площі Старий Ринок, 8.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!