Понад півсотні шкіл на Львівщині перейдуть на дистанційне навчання

5079 0
До такого розвитку подій готувались протягом усього літа.

Учора, 10 вересня, під час засідання Державної комісії ТЕБ і НС вирішили віднести два райони Львівської області – Пустомитівський та Перемишлянський – до червоної зони через несприятливу епідситуацію.

Відповідно до норм постанови Кабміну у цих районах навчання буде дистанційним.

«Заклади освіти, які опинилися в червоній зоні, функціонуватимуть в режимі дистанційного навчання. Кожен навчальний заклад є автономним і дирекція школи сама обиратиме онлайн-платформу щодо технологій дистанційного навчання», – повідомляє пресслужба ЛОДА з посиланням на провідного спеціаліста департаменту освіти і науки Львівщини Лесю Босак.

Читайте також: Уроки просто неба та маски на перерві. Якою буде школа у вересні

До такого розвитку подій готувались протягом усього літа. Зокрема, за словами директора департаменту освіти і науки ЛОДА Олега Паски, вчителі проходили інтенсивну перепідготовку, навчились працювати із безкоштовними платформами для віддаленого навчання. Цей досвід вони мають передати всьому колективу.

Зазначимо, на території Пустомитівського та Перемишлянського районів є 53 школи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!