Православна богословська академія у Львові готова надати приміщення під лікарні

1550 0
Раніше Глава УГКЦ Блаженніший Святослав повідомив, що готовий надати церкви та монастирі під шпиталі.
фото: Марія Очеретяна

фото: Марія Очеретяна

Православна богословська академія у Львові готова надати надати усі свої приміщення під лікарні, якщо кількість хворих на коронавірус у місті зростатиме. Про це повідомляють на сайті Академії.

«Сьогодні, коли весь світ завмер перед страхом хвороби і смерті, а наша країна перебуває в готовності зустріти випробування, до нас усіх звертається Свята Церква. Як Матір своїм дітям словами апостола Павла вона каже: «Тягарі один одного носіть і так виконаєте закон Христа». Усвідомлюючи важливість служіння людям, усвідомлюючи відповідальність перед Богом і суспільством, Львівська православна богословська академія, з благословення митрополита Львівського і Сокальського Димитрія, готова відкрити свої двері та надати усі свої приміщення у лікарняних цілях, якщо кількість хворих на коронавірус у нашому місті зростатиме», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Хрестини вдома і відкладена сповідь. 15 нововведень УГКЦ через карантин

Нагадаємо, що раніше Глава УГКЦ Блаженніший Святослав повідомив, що готовий надати церкви та монастирі під шпиталі, щоб рятувати людські життя від коронавірусу, якщо цього вимагатимуть обставини. Про це він заявив під час недільної проповіді, 22 березня, у Патріаршому соборі, звертаючись до медиків, які зараз протистоять страшній хворобі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!