Прохолодно та з дощем. Якою буде погода у Львові на початку тижня

1120 0
Буде хмарно з проясненнями і невеликий дощ.
Фото: 20minut.ua

Фото: 20minut.ua

Сьогодні, 20 вересня, у Львові та Львівщині погоду визначатиме тилова частина циклону над Поліссям, повідомляє Львівський гідрометцентр.

У самому Львові буде хмарно з проясненнями. Вранці та вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень складе 9-11 градусів тепла.

Читайте також: Наново «вивчала» своїх дітей. Як почуваються Даринка та Катерина Терлецькі, які побороли Сovid-19

У Львівській області також буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Температура вдень із позначкою 6-11 градусів тепла.

Завтра, 21 вересня, збережеться приблизно така ж погода. Температура повітря коливатиметься в межах 8-13 градусів тепла.

У середу, 22 вересня, буде без істотних опадів, лише вранці та вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний з переходом на західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6 градусів тепла, місцями на поверхні ґрунту заморозки 0-3 градуси. Вдень – 8-13 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!