Prometheus запускає курс про коронавірус. Де переглянути

11395 0
Курс розпочинається 18 березня.
фото: facebook.com/prometheusmooc

фото: facebook.com/prometheusmooc

На онлайн-платформі Prometheus з’явиться курс про коронавірус. Про це йдеться на сайті платформи.

Читайте також: Три тижні карантину з користю. Підбірка безкоштовних освітніх платформ

«У соціальних мережах поширюються міфи та спекуляції. Запобігти поширенню паніки може лише об’єктивна та правдива інформація. Не панікуйте – навчайтесь разом з нами, поділіться інформацією з друзями та знайомими. Освітня платформа Prometheus та медична платформа INgenius пропонують до вашої уваги спільний курс, який розвінчує поширені міфи та надає достовірну інформацію щодо нової коронавірусної інфекції COVID-19. У цьому курсі стисло та доступно викладені найважливіші факти, зібрані найавторитетнішими вченими та міжнародними організаціями охорони здоров’я», – йдеться на сайті Prometheus.

Під час курсу учасники зможуть дізнатися:

  • Що наразі відомо про вірус – скільки він живе у повітрі та на поверхні предметів, яка ймовірність заразитися від хворої людини, що робити, щоб убезпечити себе та близьких.
  • Наскільки небезпечна коронавірусна інфекція? Вплив віку, статі, хронічних захворювань на тяжкість перебігу хвороби.
  • Основні симптоми – коли залишатися вдома, а коли йти до лікаря.
  • Ускладнення – від чого помирають хворі та як це лікують.
  • Чим НЕ лікувати коронавірус.
  • Кому не потрібна маска, а кому вона допоможе.
  • Чи передається вірус від домашніх тварин, укусів комах та посилок з регіонів зараження.
  • Основні протоколи дій у разі перебування з хворим на коронавірус тощо.

Автором курсу є Федір Лапій – кандидат медичних наук, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені Шупика. Член експертної групи МОЗ України «Інфекційні хвороби. Дитячі інфекційні хвороби. Паразитологія». Голова правління «Батьки за вакцинацію».

Читайте також: Топ-11 онлайн-ресурсів, де можна вивчити безкоштовно англійську

Курс розпочинається 18 березня. Зареєструватися можна за посиланням. Відеоматеріали курсу також опублікують на YouTube каналі INgenius з 23 березня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!