Промислову зону «Сигнівка» у Львові забудують адмінбудівлями і складами

8996 0
Йдеться про забудову ділянки площею 18,8242 га.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У промисловій зоні «Сигнівка» на вул. Північній у Львові зведуть адміністративно-побутові приміщення та виробничо-складські будівлі. Відповідні містобудівні умови і обмеження на нове будівництво видав виконавчий комітет ЛМР на засіданні сьогодні, 9 квітня.

Йдеться про забудову ділянки площею 18,8242 га, що має цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Читайте також: У Львові затвердили програму розвитку промислових зон Сигнівки та Рясного-2

Гранично допустима висотність споруд становить 20,5 м, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 6,5 %.

За даними системи YouControl, ТОВ «Спарроу індастріз» зареєстроване на вул. Кам'янецькій у Львові. Компанія спеціалізуються на зведенні житлових, нежитлових будівель та інших споруд, а також проводить монтаж водопровідних мереж, систем опалення, кондиціонування. Власниками вказані львів'янин Володимир Калапузяк та Максим Чухен з Рудного. 

Читайте також: У Львові затвердили межі індустріального парку «Сигнівка»

Нагадаємо, 2020 року міська рада вперше продала з аукціону відразу чотири земельні ділянки, розташовані в одній з найбільших промислових зон Львова – на Сигнівці. 

Концепцію розвитку індустріальної зони «Сигнівка» загальною площею понад 52 га ухвалили ще у 2017 році. Індустріальний парк мали почати будувати у 2019 році. Очікувалося, що в ньому буде до 6 тисяч робочих місць. Минулого року у промисловій зоні зменшили площу під індустріальний парк із 33,8 до 15-ти гектарів землі. Вирішили, що 18,8 га ділянки на вулиці Північній виставлять на аукціон, щоби залучити підприємців під виробничу діяльність.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!