Причиною загибелі двох людей в Карпатах став снаряд часів Першої світової війни

11781 0
На місці події виявили вибоїну, що виникла внаслідок вибуху, та уламки металу з корозією, схожі на уламки снаряду часів Першої світової війни.
Фото: Поліція Закарпатської області

Фото: Поліція Закарпатської області

У горах, де вчора ввечері загинули двоє людей та ще четверо травмувалися, вибухнув снаряд часів Першої світової війни, повідомляє поліції Закарпатської області.

Читайте також: Розвели багаття і стався вибух. У Карпатах загинули двоє людей, ще четверо травмованих

«За попередньою інформацією, в горах на Рахівщині вибухнув снаряд часів Першої світової війни, внаслідок чого двоє туристів загинули, ще п’ятеро госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступеню важкості та контузіями», – йдеться у повідомленні.

Вчора, 15 вересня, до поліції зателефонувала мешканка Івано-Франківщини, яка повідомила, що її чоловік став свідком вибуху у горах на Рахівщині.

Як йдеться у повідомленні, там, де відпочивали туристи, проходила Лінія Арпада. На місці події виявили вибоїну, що виникла внаслідок вибуху, та уламки металу з корозією, схожі на уламки снаряду часів Першої світової війни.

За фактом у поліції відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, вчора ввечері, 15 вересня, на Прикарпатті, на полонині «Під Берди» поблизу села Вороненка Надвірнянського району, після розведення багаття стався вибух, у результаті якого двох людей загинули та ще четверо туристів отримали травми. Група туристів з 12 осіб, з яких двоє дітей, пішли у похід. Двоє хлопців померли, четверо дівчат є з різними опіками і рваними ранами, один хлопець з дрібними порізами, три хлопців без ран (всі ходили в різні сторони за дровами). З дітьми все добре, вони буди далеко.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!