Приміщення в будинку-пам'ятці у центрі Львова продали за 11,5 млн грн

779 0
Участь в аукціоні взяли дві компанії. Найвищу ціну запропонувала Рада адвокатів Львівської області.
скрін з google maps

скрін з google maps

У центрі Львова продали приміщення загальною площею 280,3 квадратних метри на третьому поверсі. Йдеться про будинок-пам’ятку архітектури місцевого значення на вул. Лесі України, 5. Зараз там розташоване управління житлового господарства ЛМР.

Аукціон відбувся сьогодні, 21 квітня, у системі електронних продажів Pozorro. Участь у ньому взяли дві компанії. Найвищу ціну запропонувала Рада адвокатів Львівської області – 11,5 млн грн, з яким управління комунальної власності ЛМР підпише договір купівлі-продажу.

Читайте також: Що має побачити кожен львів'янин. Перший львівський хмарочос

Додамо, що лот вдруге з’явився на аукціоні 31 березня, оскільки першого разу не знайшлося покупців, через що торги не відбулися. Початкову вартість приміщень знизили вдвічі – від 13,3 млн грн до 6,6 млн грн.

За даними YouControl, керівником Ради адвокатів Львівщини є Богдан Павлишин.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!