Письменників запрошують взяти участь у Карпатській літературній резиденції

1736 0
Прийом заявок від письменників триватиме до 31 липня 2021 року.
Фото: Карпатська Літературна Резиденція

Фото: Карпатська Літературна Резиденція

З 2 до 16 вересня та з 20 вересня до 4 жовтня письменників запрошують у Карпатську літературну резиденцію. Під час двох заїздів, які відбудуться у смт. Славське, письменники зможуть забути про буденні справи, максимально зосередитись на творчості, надихнутись красою недоторканної природи, здобути нові знання та поділитись своїм досвідом.

Читайте також: Книжковий вернісаж або про що розповідає Федоров

На Open-Call можуть подаватись:

  • письменники, які мають контракт з видавництвом на видання книги у 2021 році чи у першому півріччі 2022 (і працюватимуть над книгою під час КЛР);
  • усі учасники, які старші 18 років і готові брати участь у резиденції протягом 14 діб у визначений умовами час (заїзд на вибір).

Також на Карпатську літературну резиденцію повторно можуть подаватися учасники попередніх резиденцій.

У своїх творах чи книгах, над якими учасник буде працювати під час резиденції, потрібно вказати, що частина написання відбулась у рамках Карпатської літературної резиденції-2021.

Читайте також: На Карпатську літературну резиденцію запрошують авторів-початківців. Як долучитись

Усім резидентам події забезпечать триразове харчування, проживання на території Creative Residence, а також відшкодують транспортні витрати у розмірі 1 тисячі гривень на особу.

Передбачені резидентам й бонуси. Зокрема, промоція в соцмережах та на медіа-ресурсах партнерів Карпатської літературної резиденції, записи відео-інтерв’ю з авторами, створення буктрейлерів на майбутні книги авторів, участь в онлайн-заходах, культурній і неформальній програмах, а головне – два тижні повного відключення від рутини і занурення у творчість і спілкування.

Прийом заявок на участь триватимуть до 31 липня. Щоб стати учасником Карпатської літературної резиденції, потрібно заповнити гугл-форму

Відбір письменників відбудеться на конкурсній основі. Результати відбору оголосять не пізніше 7 серпня на на фейсбук-сторінці КЛР та інстаграм-сторінці КЛР. 

Нагадаємо, що на Карпатську літературну резиденцію запрошують також авторів-початківців. Детальніше читайте тут.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!