Реанімація немовлят львівського ОХМАТДИТу потребує нового обладнання. Як допомогти

7739 0
Мова іде про кисневу підтримку новонароджених дітей, які не можуть самостійно дихати і потребують апарату штучної вентиляції легень.
ілюстративне фото: Вікіпедія

ілюстративне фото: Вікіпедія

Благодійний фонд «Крила надії» терміново збирає кошти на нове обладнання для реанімації новонароджених львівського ОХМАТДИТу. Про це йдеться на офіційному сайті фонду.

Нещодавно до реанімації ОХМАТДИТу швидка привезла немовля, якому було всього чотири години від народження. Дитину підключили до апарату штучної вентиляції легень, чим врятували їй життя. Поруч з нею у палаті реанімації ще було шестеро діток, яким теж допомагає дихати апарат ШВЛ.

Читайте також: Як одужує львівський ОХМАТДИТ: проблеми, перемоги, перспективи

«Це – максимум, який зараз може прийняти реанімація новонароджених ОХМАТДИТу. Нині у відділенні є сім апаратів, які працюють. Якщо сьогодні у Львівській області народиться дитина, яка не зможе самостійно дихати, то тут їй вже не зможуть допомогти – в реанімації виходять з ладу адаптери (перехідники) до зволожувачів, без яких апарат штучної вентиляції легень просто не може працювати», – пишуть у фонді «Крила надії».

За словами благодійників, зараз медикам ОХМАТДИТу доводиться інколи відмовляти у допомозі тільки через те, що немає вільного апарату ШВЛ. У реанімації є ще два апарати штучної вентиляції легень, які просто стоять, тому що немає ні адаптерів, ні зволожувачів. Саме на ці комплектуючі до апаратів штучної вентиляції легень і збирають кошти.

З необхідної суми 180 тисяч гривень залишилося зібрати майже 25 тисяч.    

Реквізити для надання допомоги

БФ «Крила надії»   

Західне ГРУ ПриватБанку м. Львів

МФО 325321

ЄДРПОУ 3562   

Рахунок 26000060442841

Призначення платежу – добровільна пожертва «на реанімацію».

Карта для переказів ПриватБанк – 5169 3305 1136 7333 (призначення платежу – добровільна пожертва «на реанімацію»).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!