Ремонт на Левандівці: бруківка і нові хідники

2444 0
На вулиці Широкій у Львові ремонтують міжквартальні дороги та тротуари. За інформацією Залізничної районної адміністрації, 20 листопада закінчили роботи з ремонту внутріквартальної дороги на вулиці Широкій, 100. Це перша в районі міжквартальна вулиця, яку замостили бруківкою. Роботи продовжують далі.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Львова Роман Кокотайло, ця міжквартальна дорога з’єднує вул. Широку з вул. Роксоляни, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Замість асфальту кладемо плитку, яка буде довше служити, вона виглядає гарно. Ми також відремонтуємо усі хідники. Тут школа, тож до неї буде нормальний підхід. Коли ми робимо ремонти, то у пріоритеті мають бути школи, церкви. Використали вже більше 800 тис. грн на ці роботи, ще залишилось освоїти 600 тис. грн», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Це перша міжквартальна дорога у цьому районі, замощена бруківкою.

З його слів, оскільки роботи виконує міське ЛКП, вони обходяться дешевше. «Зараз ще робити можна. Коли випаде сніг, роботи проводити не будуть», – розповів Андрій Садовий.

Окрім того, капітально ремонтують міжквартальну дорогу на вул. Широка, 94- 96.

«Цю дорогу також заплановано замостити бруківкою, будуть влаштовувати дощоприймачі. Вартість робіт – 480 тис. грн», – розповів Роман Кокотайло.

Також тут ремонтують тротуари на вул.Широкій біля будинків №92, №94, №98 та №100.

«Загальна площа хідників, які заплановано відремонтувати, складає 1,2 тис. м кв. На ці роботи, які виконуватиме ЛКП «ШРП Залізничного району», передбачено 387 тис. грн», – додав Кокотайло.

Усі роботи заплановано закінчити через 2 тижні.

Читайте також: Велодоріжка на Куліша: "пюси" і "мінуси"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!