Рівно за тиждень завершується реєстрація на ЗНО

1307 0
Наразі найпопулярнішими предметами є математика, історія України, а також українська мова і література.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Наступної п’ятниці, 5 березня, закінчується реєстрація для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Тож у здобувачів повної загальної середньої освіти поточного року та випускників минулих років залишається рівно тиждень, аби зареєструватися, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Читайте також: Дев'ять ліцеїв та гімназій Львова увійшли у топ-100 шкіл України

Станом на початок цього тижня, для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні й державній підсумковій атестації зареєстровано майже 150 тисяч осіб, які обрали понад 611 тисяч тестувань.

Найпопулярнішими предметами у здобувачів освіти наразі є математика, яку обрали майже 120 тисяч осіб, історія України – понад 115 тисяч осіб, а також українська мова і література – понад 100 тисяч учасників. Ще понад 46 тисяч осіб зареєструвалися для участі в тестуванні з української мови.

Також традиційно популярними є географія, англійська мова і біологія.

Читайте також: Де найкраще вчать англійську та математику. Рейтинг шкіл Львова та ОТГ

Особи, які надіслали реєстраційні документи, повинні пам’ятати, що підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який відправник має отримати в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням.

Якщо такого документа не має, бажано перевірити стан опрацювання реєстраційних документів за допомогою спеціального сервісу.

Якщо Сертифікат ЗНО є, але помітили помилку в деяких персональних даних, внести необхідні зміни можна до 5 березня 2021 р., скориставшись спеціальним сервісом «Внести зміни».

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання проходитиме з 21 травня до 15 червня 2021 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!