Серед потерпілих у ДТП в Польщі була жінка з Львівщини

82245 0
Жінка зараз перебуває у гуртожитку в Ярославі.
Фото: rbc.ua

Фото: rbc.ua

Серед пасажирів рейсового автобуса Познань-Херсон, який потрапив в аварію неподалік Перемишля, була одна мешканка Львівської області. Жінка зараз перебуває у гуртожитку в Ярославі. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Усі інші пасажири – жителі південних і центральних областей України.

Загалом в салоні перебувало 57 людей. На жаль, шестеро наших громадян загинули. Семеро отримали незначні ушкодження, інші – важкі травми, переломи. Вони госпіталізовані.

Нагадаємо, жахлива аварія сталася учора вночі на автостраді А4 поблизу міста Кашице. За попередньою версією, водій автобуса рейсом Познань – Херсон не впорався з керуванням. ДТП призвела до загибелі 6 людей, і ще 41 громадянин постраждав, заявив прес-секретар МЗС України Олег Ніколенко у своєму Twitter.

Страшна аварія сталася неподалік від центру обслуговування пасажирів. Всього в салоні автобуса перебувало 57 людей, в тому числі і двоє водіїв.

Для евакуації постраждалих на місце ДТП відправили два гелікоптери. Перша бригада рятувальників була на місці буквально через дев’ять хвилин після дзвінка. Рятувальники почали перевозити людей, троє людей загинули, ще двоє померли на ізоляторі під час рятувальних операцій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!