Сьогодні Президент України відвідав Львів. Фото

6064 0
Сьогодні, 21 вересня, Президент України Петро Порошенко з робочим візитом відвідав Львів. Головним об’єктом, де побував керманич держави стала Академію Сухопутних військ Збройних Сил України імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Фото: president.gov.ua

Фото: president.gov.ua

Так, під час урочистого прийому Глава держави присвоїв статус Національної Академії Сухопутних військ Збройних Сил України імені гетьмана Петра Сагайдачного.

За роки незалежності України у стінах Академії підготовлено 6 тисяч висококласних спеціалістів для Збройних Сил та інших військових формувань України. За мужність і героїзм понад дві сотні вихованців Академії нагороджені державними нагородами. Чотири колишні випускники відзначені вищою державною нагородою – Золотою Зіркою Героя України. Це – майори Олександр Петраківський і Олександр Порхун, капітан Володимир Гринюк, старший лейтенант Євгеній Зеленський.

Присутні разом із Президентом вшанували хвилиною мовчання пам’ять 43-х офіцерів-випускників Академії, які до кінця виконали свій військовий обов’язок і героїчно віддали життя за мирне майбутнє України.

Разом з тим Президент Петро Порошенко у Львові зустрівся із Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом. Разом вони вирушили до Міжнародного центру миротворчості та безпеки, де взяли участь у церемонії відкриття міжнародних навчань «Україна-2015» з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в рамках програми «Партнерство заради миру».

За даними Офіційного інтернет-представництва Президента України та начальника Національної академії сухопутних військ Павла Ткачука

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!